Capcanele machiajului de Revelion

Cea mai frumoasă versiune a feței tale

Pentru majoritatea dintre noi, 31 decembrie este zi lucrătoare, care anul acesta vine după alte 2 zile lucrătoare și tot atâta mai puțin timp pentru pregătiri. Dar Revelionul este al tuturor și trebuie să fii cea mai frumoasă versiune a ta, chiar și în blugi și tricou!

Machiaj de revelion

Iată câteva repere atunci când alegeți machiajul pentru noaptea dintre ani:

1. Evaluează starea de hidratare a tenului și acționează cu un tratament rapid dacă e nevoie (găsești peste tot rețete de preparate în casă, inclusiv eu am adăugat rețete în ultimele zile). Hidratarea este cea mai importantă etapă a machiajului și aduce o strălucire sănătoasă tenului; aranjează sprâncenele și poți chiar să te oprești aici!

2. Dacă ești obosită nu încerca să te ascunzi sub un strat gros de machiaj pentru că tenul tău va respinge produsele și nu se vor mai așeza frumos pe față. Nici tu nu te vei simți confortabil sub o mască, așa cum nu vei purta o rochie mulată după o masă copioasă. Alege o trăsătură a feței care îți place și accentueaz-o, păstrând restul feței aproape neatins.

3. Nu exagera cu sclipiciul, chiar dacă e petrecerea anului. Fardurile sidefate vor rezista mai bine și nu se vor transfera pe toată fața și nici pe cămașa iubitului.

4. Nu urmări cu tot dinadinsul să asortezi culoarea fardurilor cu hainele pe care le porți. Un contrast sau o culoare complementară poate fi mult mai flatantă per ansamblu.

5. Revelionul nu e carnaval (decât dacă este o petrecere tematică!). Poți alege un machiaj fantezist, un machiaj clasic format din eyeliner și buze roșii sau un machiaj natural și discret; dar respectă-ți vârsta, educația și personalitatea. Rămâi tu însăți, dar mai aranjată.

Când petrecerea s-a terminat și machiajul trebuie șters, inclusiv genele false.

Ia cu tine rujul, pudra compactă și pofta de distracție, că Revelion avem!

Ne vedem anul viitor începând de mâine, cu sfaturi de îngrijirea pielii și idei de machiaj pentru un stil modern și actual, precum femeia mea preferată. Nu uita să lași părerea ta în rubrica de mai jos.