Machiaj cu produse bio și bijuterii tatuate

Machiaj ideal pentru zile de festival

Parcă mai mult ca în alți ani, suntem răsfățați cu zile de festival în fiecare weekend, de la cazare cu cortul și cizme de gumă în curtea unui castel până la petreceri tematice desculți și arși de soare în nisipul de la Vama Veche. Și toate durează, ca-n povești, tocmai 3 zile.

Așadar, ce conține trusa de machiaj pentru un festival care ține 3 zile, în soare puternic ziua și lumini de reflectoare noaptea?

Primul impuls este să iei cu tine tot ce ai în dulăpiorul din baie, îngrămădit într-o geantă de transport, plus câteva mostre. Dar sunt câteva aspecte de luat în considerare înainte să împachetezi 3 rujuri și 2 truse de farduri:

  • produsele multifuncționale salvează spațiu în bagaj
  • căldura și umezeala afectează proprietățile cosmeticelor
  •  festivalul este locul ideal pentru a etala un machiaj excentric (cum am văzut în filmul ”Hunger Games”)
  • zorii zilei te pot găsi dormind cu machiajul de aseară

Nu aduc doar vești rele pentru că am și o propunere de machiaj care se ridică la standardele unui festival și completează distracția, nu o împiedică.

Machiajul ideal pentru festival este un machiajul-complice, pentru că e acolo doar să te susțină  în cea mai bună formă.

Ingredientele acestui machiaj sunt:

→ tatuaje din argint sunt tatuaje temporare ”GoldSin Jewels”, sunt certificate CE și nu conțin nickel. Conțin aur de 24 carate sau argint pur și o cantitate mică de adeziv ce permite lipirea tatuajului de piele; aceste tatuaje se potrivesc oricărui tip de piele, chiar sensibilă. Eu am ales modelul ”3 Fantasy Stars ARGINT”

→ machiaj bio, realizat cu produse 100% naturale.

Machiaj ideal pentru zile de festival este format din machiaj bio și bijuterii tatuate.

Să analizăm împreună rezultatul final al machiajului propus:

Pasul 1

Întâi am curățat tenul și am aplicat tatuajul de argint ales din gama de bijuterii tatuate, urmând instrucțiunile de pe ambalaj. Cele trei stele de argint au încadrat ochiul suficient de discret pentru zi și extravangant pentru noapte.

Pasul 2

Machiajul feței a fost realizat cu pudra minerală Benecos în nuanța ”Sand”, înlocuind astfel fondul de ten cremos și pudra de fixare cu un singur produs. În plus, pudra minerală are avantajul că nu adună bacterii în condiții de căldură și umezeală. Pentru pomeți am ales fardul de obraz natural trio ”Fall in love”, pentru că nuanța cea mai deschisă dublează ca iluminator.

Pasul 3

Pentru ochi am folosit întâi baza pentru fard de pleoape ”Prime Fine” de la Benecos și un strat subțire de fard de pleoape maro deschis din trusa de farduri de pleoape natural ”Quattro Coffee & Cream”. Din același quad am folosit nuanța cea mai închisă de maro pentru definirea sprâncenelor, eliminând astfel din bagaj un produs dedicat exclusiv pentru sprâncene. Pentru intensificarea privirii am folosit o combinație de creioane de ochi kajal în nuanțele ”Black” și  ”Night Blue”. După ce am conturat ochii pe linia genelor și sus și jos am folosit același fard maro deschis cu o pensulă-creion să estompez linia grafică a creionului, pentru un efect smoky.  Am încheiat cu un strat de mascara ”Multi Efect Natural Mascara Black”.

Pasul 4

Buzele au fost conturate și umplute cu un creion de buze natural în nuanța ”Brown” și peste această bază alunecoasă realizată din creion (conține ceară) am aplicat un ruj cremos natural în nuanța ”Pink Rose”.

Et voila! Un machiaj perfect pentru zile încinse și nopți cu dans, care poate sta în siguranță pe fața ta fără să sufoce tenul, chiar dacă adormi purtându-l.

Tot ce am folosit în demonstrație am cumpărat și recomand sincer și cu căldură. Au și o ofertă de preț greu de refuzat 🙂
Cumpărând cel puțin o bijuterie tatuată și produse de machiaj bio în valoare totală de minim 100 RON, primești pe loc reducere de 25% dacă folosești cuponul de reduceri FASHION. În plus, reducerea de 25% se va aplica oricând în următoarele 90 de zile pentru toate produsele de machiaj și bijuteriile FASHION TATTOOS achiziționate din magazinul www.bio-cosmetics.ro.

Nu mai rămâne decât să alegi festivalul preferat și să te distrezi fără griji până dimineața!

Tu ce machiaj preferi pentru zilele de festival? Ai încercat vreodată tatuaje temporare? Recomandările sunt binevenite și apreciate!

  • Maria Yve

    Buna , Ai incercat machiaj bio ILIA Beauty ? http://orgalabel.ro

    • Salut! Nu am încercat ILIA dar îmi place tare mult sloganul lor 🙂