Creioane cosmetice naturale Benecos

Trusa mea personală e plină de  cosmetice naturale, de la creme de față la rujuri. Azi vă arăt creioanelele mele dermatografice de la Benecos, 100% naturale.

Cel roșu și maro le-am cumpărat când am testat bijuteriile tatuate (încă mi se par un accesoriu de vară foarte cool!) iar cel negru l-am primit cadou de la bio-cosmetics.ro când am ținut demonstrația de machiaj bio în cadrul VegFest2015.

Le am de  2 ani, le-am păstrat în condiții optime și le folosesc încă cu mare plăcere.

Plusuri

  • sunt cremoase
  • îmi fac bine pentru că conțin ulei de Jojoba, unt de Shea, ulei de Macadamia, ceara de albine și vitamina E.
  • au pigment puternic
  • nu au parfum
  • au ingrediente de provenientă naturală certificată
  • preț foarte bun

Minusuri

  • Singurul punct minus este lemnul care învelește mina, este casant și rămân așchii când le ascut, dar asta nu afectează deloc produsul. Vă recomand să ștergeți vârful de un șervețel ca să îndepărțați așchiuțele și e bun de folosit.
 

Creion de buze Benecos - Maro

Nu e maro, nu e nici roz, e tocmai culoarea naturală a buzelor mele, cu o nuanță mai închisă și un finisaj perlat. Sub gloss transparent sau simplu, potrivit pentru zile în care vreau să definesc și să ajustez discret forma buzelor. Îl port foarte des când lucrez.

Creion de buze Benecos - Roșu

Îl folosesc în loc de ruj sau ca bază pentru ruj, îmi place textura foarte mult iar culoarea este un roșu primar foarte frumos, nici albăstrui, nici portocaliu. Poate fi matifiat cu un servețel și un strat de pudră peste. În plus, îmi face dinții să pară mai albi!

Creion de ochi Benecos - Negru

Un creion foarte bine tolerat de ochii mei sensibili. Îl folosesc cu succes ca eyeliner sau bază pentru fardul de pleoape și pe conjuctiva pleapei inferioare (linia apei). După o zi de purtare îl reaplic dacă vreau o privire intensă pentru seară.

Mai jos vedeți în un machiaj smoky-eyes realizat cu creionul de ochi negru Benecos. Și creionul de buze roșu e prezent, dar e acoperit de ruj.

Sper să vă fie de folos, pe curând!