Machiaj cu linie de tuș la ochi și ruj roșu

Dragostea de frumos se sărbătorește în fiecare zi, dar unele zile merită atenție specială din partea fetelor.

Ca să mai uit de iarnă, anul acesta am început pregătirea pentru Ziua îndrăgostiților din timp.

Încă din ianurie am cercetat și iscodit fetele ce preferințe de ruj au pentru o seară romantică. Desigur, roșu a câștigat detașat cu peste 70% din voturi.

Întâi de toate, atelierul din 7 februarie a fost un succes și am avut plăcerea să lucrez cu fete frumoase și foarte simpatice. M-a impresionat faptul că au venit din alt oraș special pentru atelierul de automachiaj.

Cele mai importante învățături ale zilei au fost că linia de tuș nu se trasează la întâmplare, poate avea diferite forme și important e să o găsești pe cea potrivită ochiului tău.

La final am constatat că același tip de machiaj bine executat va arăta diferit pe fiecare dintre noi, nu ne va acoperi cu o mască comună.

Apoi, am lansat o ofertă specială de Valentine’s Day, dedicată celor care îmbrățișează Ziua Îndrăgostiților în cel mai romantic mod posibil. Cu sau fără pereche, fiecare femeie poate arăta fabulos.

Eu am oferit o mână de ajutor cu 3 pachete de machiaj, după preferințe și buget.

Înainte să închid subiectul, am mai dat o fugă la târgul din 14-15 februarie și am machiat gratuit partipantele doritoare.

Pentru mine a fost o lună plină de pasiune pentru machiaj și iubire de oameni frumoși; mă declar admirator al iubirii, în general.

Mira