Machiaj gratuit la schimbul de haine Primăvara și în garderoba ta!

Voluntariatul se răsplătește cu zâmbete…și o diplomă.
În prima zi de primăvară am oferit machiaj gratuit fetelor care au ales schimbul de haine găzduit de clubul no name. Ca de fiecare dată, fetele de la Sfera Timișoarei au făcut imposibilul și au încropit un eveniment mai mare și mai generos ca oricând. Machiajul a fost accesoriul perfect în completarea garderobei domnișoarelor prezente!

Peste 300 de fete au fost prezente, iar locul meu a fost chiar între ele, lângă o brățară multicoloră, pantofi cu toc și un braț de rochițe.

Dacă ai putea accentua doar o trăsătură a feței prin machiaj, care ar fi? Am machiat cu plăcere sub semnul garderobei de machiaj și deviza ”Upgrade your look”.

Deși prima dată când stă la machiaj, s-a descurcat de minune când m-am apropiat de ochii ei cu  pensula de mascara. Ne-a plăcut rezultatul, cu fard de pleoape vișiniu pentru ochii ei verzi.

Dragostea de frumos ne aduce tot timpul mai aproape de oameni care împart aceleași valori. Eu zic că am fost foarte norocoasă că am regăsit doi prieteni vechi, am întâlnit un fotograf atent la detalii și am primit cadou o pereche de cercei handmade în formă de căpșună.

Photo Credits: Raul Brandibur, Mira Metzler