Singura față pe care am machiat-o la Piața lucurilor libere#19 a fost a mea.

Știi că a venit primăvara când Piața Lucrurilor Libere se mută în parc. Am mers și eu cu trusa de machiaj, căutând să culeg zâmbete!

Dar socoteala de-acasă a dat cu virgulă: în sâmbăta cu pricina a fost vânt puternic și rece, nimic din vremea de afară nu te îmbia la șezut în parc așteptând alte surate. Și uite-așa ne-am ratat unii pe alții, la mustață, cei matinali și cei de amiază.

Cum am promis, eu am fost prezentă în parc de la 1 fără un sfert până la 2 jumate când am realizat că sunt tot singură și nu mai vine nimeni. Un trecător amabil a imortalizat a 1/400 parte dintr-o secundă cu un click.

Eu am ieșit în câștig oricum din momentul în care am întâlnit-o pe Petrov Ana Maria de la Cloud Factory, care a venit, în ciuda vântului, cu bebe în brațe, să ofere o plasă de lucruri drăguțe pentru copii, dar nu a mai avut cui.

Și am văzut un copac cu formă ciudată și foarte interesantă. Încă mai îmi pare că aduce  a profil de babuin…nu știu de ce.

Nu am cules zâmbetele care m-au măgulita la ediția anterioară dar am valorificat ziua cu un buchet de flori de primăvară, proaspăt culese cu lentila din Parcul botanic, să ne încânte simțurile amortițe de iarnă.

Cu sau fără organizatori prezenți, oricare dintre noi putea să vină dacă vroia. Asta e frumusețea pieței, toți suntem responsabili în egală măsură să o înfăptuim!