Află ce spun despre mine oamenii cu care am avut plăcerea să lucrez în spectacole, teatru, evenimente personale sau cursuri de automachiaj.

Multumesc pentru machiajul de mireasa, a fost exact asa cum mi-am dorit! Te recomand cu mare drag. Make-up la nivel de arta!

Posted by Mihaela Ivanov on Tuesday, July 21, 2015

Te apreciez pentru ca ai ales variantele cele mai potrivite de machiaj pentru rolurile ce le am avut dar in mod special...

Posted by Dumnicai Mihai on Sunday, July 26, 2015

După o noapte-n care-am dormit patru ore şi-un drum de nouă ore şi jumătate cu maşina, am încăput pe mâinile fermecate...

Posted by Ana Barton on Saturday, July 25, 2015

An actual beauty-maker and a fervent supporter of those who sit in front of her. Thank you, Mira! 🙂

Posted by Alexandra Dragos on Sunday, July 19, 2015

Povestile ar fi incomplete fara Mira! Fie ca este vorba de cele de pe scena sau din viata de zi cu zi! Make-up la rang de arta!

Posted by Alena Nicolaescu on Monday, July 20, 2015

She makes you feel how every girl should feel - beautiful and confident :D!

Posted by Octavia Moisil on Sunday, February 1, 2015

An extremely talented make-up artist who loves what she does and does it with the same passion actors play on the scene! 🙂

Posted by Adelina Bonca on Sunday, July 19, 2015

Unele persoane chiar știu să facă magie, iar Mira e una din acele persoane. Mulțumesc pentru un make-up impecabil. Sper să mai colaborăm și pe viitor.

Posted by Lavinia Calina on Tuesday, July 21, 2015

Multumesc pentru introducerea in lumea machiajului, nu cred ca as fi putut da peste o profa mai buna si mai priceputa ca...

Posted by Diana Misca on Tuesday, July 21, 2015

Personalitate complexa, fie ca e vorba de make-up sau de altceva, un lucru e sigur. Totul debordeaza de pasiune ! E tot ce conteaza.

Posted by Serban Nicoleta on Tuesday, July 21, 2015

Mira, Mira...ce om frumos! Iar asta se reflecta si in activitatea artistica, unde isi transpune cu atata pasiune o mare parte din fiinta sa! Sper sa radieze mereu lumina in juru-i, atat ca om, cat si ca artist!

Posted by Marcel Don on Tuesday, July 21, 2015