Servicii profesionale de machiaj Timișoara

Alege printr-un CLICK gama de servicii care te interesează din cele 4 categorii de mai jos: machiaj profesional, curs de automachiaj, card cadou de machiaj sau evenimente de frumusețe.

MACHIAJ PROFESIONAL

Mira-Metzler-Make-up-Artist-Machiaj-profesional

Când imaginea ta este în centrul atenție lasă-te pe mâini profesioniste și bucură-te de momentul tău. Fii sigură că machiajul ales va fi adaptat persoanei și personalității tale!

Află mai multe…

CURS DE AUTOMACHIAJ

Mira-Metzler-Make-up-Artist-AUTOMACHIAJ

Investește în tine cu o lecție personalizată de automachiaj. Vei învăța să îți analizezi corect fața, cum să aplici eficient produse cosmetice, cum să folosești pensulele și tehnici speciale de realizare a machiajului pas cu pas. În plus, organizăm trusa ta cosmetică pentru ca tu să ai totul la îndemână.

Află mai multe…

CARD CADOU DE MACHIAJ (MAKEUP GIFT CARD)

Știu cât e de greu să găsești cadoul perfect pentru femeia modernă. De aceea am conceput acest card-cadou prin care poți să dăruiești unei femei speciale un serviciu privat, personalizat și valoros prin abundența informației, croit pe măsura feței fiecărei femei în parte.

Prețul cardului este valoarea serviciului ales, dintre:

Află mai multe…

EVENIMENTE DE MACHIAJ

Mira-Metzler-Make-up-Artist-evenimenteParticipă la o ședință de machiaj în grup și perfecționează-ți stilul sau încearcă un look nou! Atelierele sunt evenimente la care afli secrete și trucuri despre arta machiajului fără să afectezi prea tare bugetul. Adu-ți prietena cea mai bună și vă asigur că veți pleca mulțumite.

Află mai multe…

Pentru a veni în întâmpinarea diferitelor scenarii de viață, serviciile de machiaj sunt realizate la domiciliu, oriunde în țară. Solicitări de servicii care necesită deplasare în afara Timișoarei vor fi stabilite individual în funcție de disponibilitate.

Nu te-am convins? Citește mărturisiri despre munca mea aici!