Evenimentele de machiaj sunt întâlniri spontane sau programate care se adresează simultan mai multor persoane.

Evenimente de machiaj în Timișoara

Ateliere de machiaj

Sunt ședințe de machiaj în grup cu o tematică prestabilită, al căror scop este perfecționarea unui stil de machiaj sau adăugarea unui look nou în garderoba de machiaj a unei femei. Atelierele sunt evenimente în cadrul cărora se împărtășesc trucuri și secrete despre arta machiajului din culisele machiajului profesional, la costuri reduse comparativ cu lecțiile individuale de automachiaj.

Lecții colective

Este un concept modular, cu o libertate  tematică mult mai mare decât atelierele. Lecțiile colective combină elemente teoretice de bază despre machiaj cu demonstrațiile practice de machiaj profesional și avantajele personalizării prin automachiaj. Sunt structurate într-o colecție de module zilnice care se repetă periodic, respectând același tipar. Avantajul major al lecțiilor colective constă în faptul că modulele pot fi frecventate toate sau pe alese, doar temele de interes. Lecțiile pot fi reluate în următoarea serie, pentru exersare sub îndrumare profesională.

Evenimentele de machiaj sunt organizate și susținute de către Make-up Artist Mira Metzler. Se desfășoară în diferite locații din Timișoara iar la cerere, este posibilă organizarea acestor evenimente în alte orașe.

Consultă calendarul pentru mai multe informații despre evenimentele de frumusețe!

Machiaj pentru ten matur
,

Atelier de automachiaj: Machiaj pentru ten matur

/
În jurul vârstei de 45 de ani, femeile trebuie să acorde o atenție sporită felului în care își îngrijește fața. Mai mult înseamnă mai puțin, iar scopul principal devine corecție, nu colorare.
Atelier Machiaj natural
,

Atelier de automachiaj: Machiaj natural

/
Sunt Make-up Artist Mira Metzler și în cadrul acestui atelier vă voi învăța cum să realizați un machiaj care arată natural și discret, în doar câtiva pași!
ingrijirea tenului

Atelier de frumusețe: Îngrijirea tenului acasă

/
Știi să te demachiezi corect? Când ți-ai făcut ultima dată un tratament cosmetic? Ai grijă de fața ta, îți va fi alături toată viața!
Machiaj rapid de zi
,

Atelier de automachiaj: Machiaj rapid de zi

/
Sunt Make-up Artist Mira Metzler și vreau să împart cu voi câteva tehnici și trucuri de machiaj care să vă ajute în diminețile pe fugă în care nimic nu suportă amânare.
machiaj cu tus si buze rosii
,

Atelier de automachiaj: machiaj de Valentine's Day

/
Ziua Îndrăgostiților vine o dată pe an, așa că profită de acest moment pentru a condimenta puțin lucrurile, începând cu machiajul.

Nu te-am convins? Citește mărturisiri despre munca mea aici!