Un machiaj profesional ales pe sprânceană (cum altfel?) și executat cu profesionalism este alegerea perfectă atunci când îți dorești un aspect deosebit, care să îți pună în evidență cele mai frumoase trăsături sau să te transforme în personajul preferat.

Conceptul, elaborarea și executarea unui machiaj profesional pornește întotdeauna de la stabilirea tipului de machiaj cerut de împrejurare. Elegant sau jucăuș, monocrom sau intens colorat, fii sigură că machiajul va fi de fiecare dată adaptat persoanei și personalității tale!

Tipuri de machiaj profesional

Alege prin CLICK tipul de machiaj dintre cele de mai jos despre care vrei să afli mai multe detalii.

MACHIAJ DE ÎNFRUMUSEȚARE

Machiajul de înfrumusețare (beauty make-up) este mijlocul prin care femeia își îmbunătățește aspectul exterior, așa cum își îmbracă corpul în haine frumoase, căutând mereu să-ți pună în evidență părțile care îi plac. În machiaj, frumusețea înseamnă armonie, simetrie, umbre și lumini inteligent plasate. Înțelegerea și stăpânirea acestor noțiuni este cheia unui machiaj reușit și face diferența între o înfățișare agreabilă și un aspect teatral.
Indiferent că vorbim de un machiaj de zi sau de seară, machiajul de înfrumusețare este acel machiaj care nu modifică trăsăturile, ci le pune în valoare. Este un machiaj preponderent discret și subtil, poate fi indetectabil sau colorat. Orice ocazie specială merită un machiaj deosebit, uneori chiar extravagant, care să complimentele evenimentul și restul ținutei.
Preț: începând de la 90 lei
În completarea look-ului ales, înobilează orice privire cu gene false fir cu fir, mănunchi sau bandă, după preferințe și efectul dorit (pentru o utilizare de 24 h).
Preț: începând de la 20 lei

MACHIAJ DE MIREASĂ

Machiajul miresei:

În ziua nunții ești în centrul atenției și toată lumea caută să vadă o mireasă luminoasă și fericită. Alege un machiaj care va rezista pe tot parcursul nunții, realizat în conformitate cu rochia, coafura și buchetul floral.
Preț: începând de la 150 lei

Alege o probă de machiaj pentru a stabili și testa împreună stilul și culorile care ți se potrivesc cel mai bine. Machiajul de probă se taxează cu jumătate de preț.

√ SFATUL PROFESIONISTULUI: alege data probei într-o zi când vei face petrecerea burlăcițelor, astfel beneficiezi de machiajul de nuntă de două ori la prețul unuia!

Machiajul alaiului nupțial:

Domnișoarele de onoare, nașa și mama sunt actori importanți în ziua nunții. Pentru a ușura organizarea zilei de nuntă, am conceput un pachet de machiaj dedicat alaiului nupțial care include:

  • machiajul miresei
  • machiajul nașei/domnișoarei de onoare/mamei mirelui sau miresei

Preț: Pachetul beneficiază de reducere de 15% față de serviciile individuale.

Servicii complementare:

1. KIT PENTRU RETUȘAREA MACHIAJULUI pe parcursul nunții, format din ruj/luciu de buze și servețele matifiante. Preț: la cerere
( Kit-ul trebuie să fie comandat în avans și conținutul exact depinde de disponibilitate la furnizor)

2. DISPONIBILITATE PENTRU RETUȘAREA MACHIAJULUI pe durata zilei nunții. Preț: la cerere

MACHIAJ DE FOTOGRAFIE

Fotografia este parte din viața noastră de zi cu zi, de la poza din buletin la ședința foto de la sfârșitul liceului .Obține o imagine plăcută și atemporală cu care te poți mândri toată viața!
Preț: începând de la 50 lei

MACHIAJ DE SPECTACOL

Este machiajul fantezie care ne transformă în apariții deosebite în piese de teatru, la petreceri tematice sau un bal mascat, unde creativitatea și respectarea acurateței temei este esențială.
Preț: începând de la 110 lei

Ce include serviciul de machiaj profesional

  • curățarea și pregătirea tenului pentru machiaj, prin folosirea de produse de îngrijire speciale
  • efectuarea machiajului ales, cu produse profesionale
  • aplicarea genelor mănunchi sau bandă, dacă se dorește
  • opțional, machiajul decolteului
  • sfaturi de menținere a machiajului și demachiere

Alte detalii despre serviciul de machiaj profesional

  • Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor femeii moderne, serviciile mele sunt realizate la domiciliu. Deplasarea este inclusă în preț în Timișoara, iar în afara orașului contra cost.
  • Grupurile mai mari de 3 persoane beneficiază de o reducere de 10%.
  • Pentru a beneficia de oferte speciale și reduceri de preț, te rog înscrie-te la newsletter.

Nu te-am convins? Citește mărturisiri despre munca mea aici!