Drepturi de autor

Conținutul site-ului www.garderobademachiaj.ro este apărat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricăror elemente de conținut se pedepsește conform legii. 

Declinare de răspundere pentru produsele recomandate

Produsele care sunt menționate în acest website sunt cumpărate sau primite spre testare în mod gratuit.  Totuși, unele dintre legăturile (link-uri) către alte site-uri  pot genera comisioane din programe de afiliere.

Informațiile și recomandările prezentate în cadrul articolelor sunt strict orientative și nu se substituie recomandărilor primite de la medicii de specialitate. Nu trebuie să folosiți aceste informații în scopul diagnosticarii sau tratării oricărei probleme de sănătate pe care o aveți și nici de a înlocui tratamentele sau prescripțiile primite de la medicul specialist.

Nu pot garanta că toate produsele de machiaj și de îngrijire a pielii pe care le menționez se vor potrivi fiecărei persoane, pentru că pielea fiecăruia este diferită și este posibil să fi alergic la orice, natural sau chimic. Ori de câte ori este posibil, testați produsele înainte de cumpărare.